Et hvert menneske vokser i troen på sig selv

Et hvert menneske er forpligtet til at bruge og udnytte sit talent

NY ELEV

Sådan gør du

• Vi har ledige pladser på enkelte årgange.
  • Udfyld og send eller mød personligt op på skolen med Ansøgningsskema til Stenoskolen.
    Indbetal indmeldelsesgebyr på kr. 500,- på skolens konto, som fremgår af ansøgningsskemaet eller indbetal beløbet personligt på skolens kontor.
  • Ved ønsket om optagelse i en indskolingsklasse (bh.kl.-3.kl.) udfyldes også ansøgningsskema til SFO, hvis man ønsker barnet i SFO.
    Ansøgningsskemaet til SFO afleveres eller sendes sammen med ansøgningsskemaet til skoledelen. Alle optagede elever i indskolingen er sikret en plads i vores SFO.
  • Hvis I har spørgsmål til ovenstående er I velkomne til at kontakte skolens kontor på 54 92 09 74 eller på e-mail: post(at)stenoskolen.dk
  • Senest 3 dage efter I har afleveret ansøgningsskemaet, vil I blive kontaktet af skolens ledelse for nærmere information.
indsamling.jpg